Zoekmachine optimalisatie SEO

Als een nieuwe website online gaat wilt u natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen de website vinden. Toch kunt u er niet vanuit gaan dat dit ook zo zal zijn. Om dit proces toch te versnellen zou u bijvoorbeeld sociale media kunnen inzetten. Beter is natuurlijk om nog meer manieren te vinden om de website goed in de markt te zetten, zodat na verloop van tijd zoveel mogelijk mensen de website zullen vinden.

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten zetten aan de linkerkant van Google. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van websites en zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen niet alleen voor een professionele website maar ook een website die makkelijk vindbaar is op een online toplocatie. Wij zorgen voor meer bezoekers en bezoekers die klant worden.

Wist u dat 80% van uw website bezoekers u vinden via zoekmachines zoals Google? Uw website of webshop optimaliseren voor zoekmachines is dus de beste manier om snel meer verkeer te genereren naar uw website of webshop.

De professionele term voor het verbeteren van de vindbaarheid van een website is “zoekmachine optimalisatie”, in het Engels “Search Engine Optimization” of afgekort “SEO”. Na zoekmachine optimalisatie is adverteren met Google AdWords de grootste verkeersbron naar een website of webshop. Samen zorgen ze voor de 80 procent zoekverkeer.