Websites

Omdat steeds meer mensen meteen even ‘googlen’ als ze naar een specifiek product of dienst op zoek zijn. Dan wilt u gevonden worden…Bent u nog niet online met uw bedrijf? Dan mist u een hoop kansen en loopt u wellicht omzet mis. Een goede site werkt 24/7 voor uw bedrijf!

Een website, ‘omdat iedereen er eentje heeft’, is een verouderde gedachte. Het internet is inmiddels volledig in het leven van ons mensen geïntegreerd, we internetten 24/7 met onze smartphones en tablets. Dit betekent dat uw website het eerste contact is met uw doelgroep en potentiële klanten. Om de klant te laten zien wie u bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en daarnaast makkelijk in gebruik is. Ook moet de website inhoudelijk voldoen aan de wensen van uw potentiële klanten, wat willen zij precies weten, welke informatie hebben ze nodig? In ieder geval een site die meteen een goed beeld schetst en een indrukwekkende eerste indruk achterlaat om juist voor úw bedrijf te kiezen.

U kunt er tegenwoordig niet meer onderuit om ervoor te zorgen dat uw website ook op mobiele toestellen als smartphones en tablets er goed blijft uitzien. Dit heet responsive design‘. We maken hoe langer hoe meer gebruik van smartphones en tablets om te surfen op internet. Dus is het nu de tijd om uw site om te bouwen zodat deze zich automatisch aanpast aan de afmetingen van het scherm.

Om uzelf de website te laten onderhouden en beheren, willen wij u graag een handje helpen wij ontwikkelen in nauwe samenwerking met Q219 eenvoudige websites, waarbij het niet de bedoeling is dat u veel geld gaat uitgeven aan het beheer ervan. Wij gaan er samen met u voor zitten om stap voor stap de wijzigingen zelf op een eenvoudige manier toe te passen.