Webservice

U wilt gevonden worden! U wilt gevonden worden in meerdere talen! Bent u nog niet online met uw bedrijf? Dan mist u een hoop kansen en loopt u wellicht omzet mis. Een goede site werkt 24/7 voor uw bedrijf!

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van websites en zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen niet alleen voor een professionele website maar ook een website die makkelijk vindbaar is op een online toplocatie. Wij zorgen voor meer bezoekers en bezoekers die klant worden!

Denk ook eens aan een Webshop; een extra verkoopkanaal! Naast uw (eventuele) fysieke winkel, biedt een webshop de mogelijkheid gemakkelijk nieuwe klanten te werven. U bent immers niet gebonden aan een bepaalde locatie. Potentieel kan heel Nederland, of zelfs de hele wereld uw doelgroep zijn. En dat vanuit één winkel, uw webshop.

Nog een service die wij kunnen aanbieden is een meertalige website. Het grootste voordeel van een meertalige website is dat je mensen kunt aanspreken in hun eigen taal. In plaats van geconfronteerd te worden met een vreemde taal (in de meeste gevallen Engels) die zij misschien zelfs beperkt (of helemaal niet) beheersen, zien deze bezoekers de website nu in hun eigen taal. Bezoekers die daardoor eerder de website hadden verlaten omdat ze de aangeboden taal niet (geheel) beheersen, zullen nu mogelijk langer blijven hangen en mogelijk contact opnemen of over u refereren op hun sociale media profielen.