4 Your Nails

Wanneer u zich bevindt in een mode onderhevige branche kan het niet anders dan meegaan met de tijd. Het is immers heel belangrijk dat u van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de hoogte blijft. Daarom is het niet onverstandig wanneer men kiest voor een nieuwe huisstijl men ook kiest voor een nieuwe website.

Het gedrag en de wensen van zowel bezoekers als zoekmachines blijven zich ontwikkelen.

De technieken van een website worden hier continu op aangepast. Een website die drie jaar geleden met de nieuwste technieken is gebouwd kan daarom al verouderd zijn. Met de nieuwste technieken kunt u tegenwoordig ook steeds eenvoudiger zelf de website onderhouden.

Uw website is zo opgezet dat er bepaalde gedeeltes zijn die eenvoudig door u zelf onderhouden kunnen worden. Dit werkt erg eenvoudig en er kan eigenlijk niks fout gaan op de website (wat een geruststellende gedachte is natuurlijk).

Nieuwe technieken zorgen er doorgaans voor dat een website sneller laadt en beter functioneert, dat zijn ook zaken waar Google weer naar kijkt bij het indexeren van de website.

Wilt u meer weten over het vernieuwen van uw website? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Nieuwsgierig geworden naar de website van 4 Your Nails klik op onderstaande afbeelding.

 


  • -

Katja Waltmans fotografie & tekst

Bij een creatief beroep is het belangrijk de juiste uitstraling te realiseren. Katja wilde een aantrekkelijke site waarbij haar persoonlijke benadering duidelijk naar voren komt. Katja is een creatief type. Schrijven en fotograferen zijn haar passies en deze passies komen goed tot uiting in haar nieuwe site. Ze wil kostbare momenten vastleggen. De herinnering aan onvergetelijke ogenblikken bewaren.

De beelden en categorieën zijn duidelijke geordend. Zo kunnen bezoekers sneller vinden wat ze zoeken. De blogs hebben overzichtelijke layout, waardoor ze makkelijker te lezen zijn.

Deze site is gebouwd volgens de nieuwste SEO standaarden. Dat wil zeggen: Zoekmachines kunnen deze site goed indexeren en daardoor sneller vinden. De nieuwe website is ook ‘responsive’.  Juist omdat het op Katja’s site gaat om veel beeldmateriaal, is dit erg belangrijk.

Een nieuwe website is vrijwel altijd een strategisch slimme zet. Het toont aan (potentiële) klanten en relaties dat het betreffende bedrijf sterk en actief is en tevens de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgt.


  • -

@ Roost Bouwservice

De website van Roost Bouwservice is door ons in een volledig nieuw jasje gestoken. Middels deze nieuwe website kan Roost Bouwservice bestaande en nieuwe klanten nog beter voorzien van informatie. Niet onbelangrijk in deze is, is dat de website ‘compatible is voor ieder device’ m.a.w. de website blijft er goed uitzien op mobiele toestellen zoals smartphones en tablets.

Er is speciaal voor deze opzet gekozen, het geeft u een duidelijk beeld van verschillende bouwstijlen en een overzicht van gerealiseerde projecten Tevens geeft het u inzicht in de mogelijkheden die zij u kunnen bieden. Middels de duidelijke contactpagina is het nog eenvoudiger om vrijblijvend contact op te nemen met Roost Bouwservice.

nieuwe-website-01

Resultaat: //roostbouwservice.nl


Urlaub bei Linda

Wanneer je producten of diensten verkoopt in meer dan 1 land, komt een website in meerdere talen om de hoek kijken. Op deze manier wilde Linda internationaal gevonden worden om haar appartementen onder de aandacht te brengen en te verhuren. Maar essentieel aan deze site is dus beschikbaarheid in meerdere talen, dit is een mooie oplossing om bezoekers van je in hun eigen taal aan te spreken.

Resultaat: //urlaubbeilinda.com


4 Your Nails

Jolanda, eigenaresse van 4 Your Nails, is zich ervan bewust  dat ze gevonden wil worden op het internet. Een goede site werkt immers 24/7 voor je bedrijf. Ze is er zich ook van bewust dat er steeds meer verschillende apparaten gebruikt worden waarop haar site wordt bekeken.

Toch wil ze dat ‘vanaf ieder device’ haar site perfect wordt getoond, vandaar dat ze graag hier nieuwe site presenteert. ‘Ik ben klaar voor de toekomst, niet alleen in de praktijk maar ook online!’

Resultaat: //4yournails.eu

 


Fysiotherapie Boshoven

Om de patiënten nog beter van dienst te zijn werden we benaderd door Fysiotherapie Boshoven. Waarbij men te allen tijde bereikbaar via Internet wilde zijn. U kunt op de site 24 uur per dag informatie vinden over de praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer. Via de website kunt u bovendien vragen stellen. Wat vindt u verder op deze site? Lees over hoe u hen kunt bereiken voor afspraken en waar u de praktijk kunt vinden. Bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen de links u door naar andere interessante sites. De praktijk is gehuisvestigd in Boshoven, de grootste wijk van Weert, een stadsdeel aan de noordwestkant van de stad Weert.

Resultaat: //fysiotherapieboshoven.com