Nieuwe website voor Katja Waltmans fotografie & tekst opgeleverd

  • -

Nieuwe website voor Katja Waltmans fotografie & tekst opgeleverd

Category : Nieuws

Katja van Katja Waltmans fotografie & tekst benaderde ons voor het laten bouwen van een nieuwe website.

Voordat we aan zo’n website beginnen, is het van groot belang om elkaar eerst beter leren kennen. Zeker in dit geval: Bij een creatief beroep is het belangrijk de juiste uitstraling te realiseren en vooral ook samen op een lijn te zitten qua gevoel en sfeer. Dat is gelukt!

Het klikte meteen, het was duidelijk dat Katja een aantrekkelijke site wilde waarbij haar persoonlijke benadering duidelijk naar voren komt. Katja is een creatief type, ze houdt van gezelligheid en warme tinten. Schrijven en fotograferen zijn haar passies en deze passies komen goed tot uiting in haar nieuwe site.

Ze wil kostbare momenten vastleggen. De herinnering aan onvergetelijke ogenblikken bewaren. Of het nu gaat om een zwangerschap, newborn, kids, teens, een cake smash, familie’s, huisdieren, bruidsreportages of memories, het wordt een ‘échte Katja’ om altijd te bewaren en te koesteren!

Katja heeft tevens een pasfotoservice waarbij ze goedgekeurde pasfoto’s voor officiële documenten maakt. Minder mobiel? Geen probleem, Katja komt bij jou thuis!

Ten opzichte van haar vorige, sterk verouderde website, zijn de beelden en categorieën nu veel beter geordend. Zo kunnen bezoekers sneller vinden wat ze zoeken. De blogs hebben een betere layout gekregen, waardoor ze makkelijker te lezen zijn.

Deze site is gebouwd volgens de nieuwste SEO standaarden. Dat wil zeggen: Zoekmachines kunnen deze site goed indexeren en daardoor sneller vinden. De nieuwe website is ook ‘responsive’. Dit klinkt heel technisch, maar betekent gewoon dat de website geschikt is voor weergave op zowel desktop, tablet als mobiele telefoon. Dit zorgt voor een optimaal gebruiksgemak, ongeacht via welk apparaat gebruik wordt maakt van de website. En juist omdat het op Katja’s site gaat om veel beeldmateriaal, was dit erg belangrijk.

Een nieuwe website is vrijwel altijd een strategisch slimme zet. Het toont aan (potentiële) klanten en relaties dat het betreffende bedrijf sterk en actief is en tevens de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgt.
Ook toe aan een (nieuwe) site? Denk er niet langer over na en neem contact met ons op.