iPad Pro. De PC voorbij. Nu in 9,7 inch

iPad Pro. De PC voorbij. Nu in 9,7 inch

Tags :

Category : Nieuws

iPad Pro kan alles wat een computer kan en nog veel meer wat een computer niet kan

Met z’n snelle A9X-chip met 64-bits architectuur van desktopklasse, het meest geavanceerde Retina-display dat Apple ooit heeft gemaakt en een gewicht van slechts 437 gram stelt de 9,7-inch iPad Pro een nieuwe norm. En neem je er een Apple Pencil en Smart Keyboard bij, dan heb je de meest veelzijdige iPad Pro van allemaal.

iPad Pro is niet zomaar een nieuwe iPad-versie, maar staat voor een totaal nieuwe visie op de computer. Hij heeft bijvoorbeeld meer power dan de gemiddelde notebook. En brengt allerlei complexe bewerkingen terug tot een simpele beweging van je vingers. Of je nu gaat voor de 12,9‑inch iPad Pro of het nieuwe 9,7‑inch model, de kracht, veelzijdigheid en handzaamheid van iPad Pro zijn nooit eerder vertoond. Kortom, hij geeft de pc definitief het nakijken.

Bij iPad draait het allemaal om het display. Daarop maak je Multi-Touch-bewegingen en komt alle content volledig tot z’n recht. Reden genoeg om het helderste Retina-display aller tijden te maken. De 12,9‑inch iPad Pro heeft verreweg de hoogste resolutie van alle iOS-devices. En het scherm van de nieuwe 9,7‑inch iPad Pro, ons meest geavanceerde display, is het helderste en minst spiegelende ter wereld.

12,9-inch iPad Pro, een enorm display waarop je met gemak complexe dingen doet en daar volledig in opgaat

Een prachtig toekomstbeeld. Bij iPad draait het allemaal om het display. Daarop maak je Multi-Touch-bewegingen en komt alle content volledig tot z’n recht. Reden genoeg om het helderste Retina-display aller tijden te maken. De 12,9‑inch iPad Pro heeft verreweg de hoogste resolutie van alle iOS-devices. En het scherm van de nieuwe 9,7‑inch iPad Pro, ons meest geavanceerde display, is het helderste en minst spiegelende ter wereld.

Een kleurengamma van Hollywood‑proporties

Het display van de 9,7‑inch iPad Pro maakt gebruik van dezelfde kleurruimte als de digitale film­industrie. Vanwege het bredere kleurengamma is de kleur­verzadiging op iPad Pro tot 25% hoger ten opzichte van de eerdere iPad-modellen. Daardoor zijn de kleuren levendiger en natuurgetrouwer.

Alles in een goed daglicht ongeacht het licht

Mensen gebruiken hun iPad overal. Daarom heeft de nieuwe 9,7‑inch iPad Pro een True Tone-display. Dat stemt met behulp van geavanceerde omgevingslich­­­­­­t­­­sensoren met vier kanalen de kleuren en de helderheid van het display automatisch af op de hoeveelheid licht om je heen. Dus waar je ook bent, lezen gaat prettig en makkelijk. Het is bijna alsof je naar papier kijkt.

Vier luidsprekers, draai wat je wilt, het klinkt allemaal even goed

Doordat in alle hoeken van iPad Pro een hifi-luidspreker is geïntegreerd, is het geluid vol en heel gedetailleerd. Hoe je iPad Pro ook vasthoudt, de hoge frequenties stuurt ’ie automatisch naar de luidsprekers die op dat moment bovenaan zitten. Daardoor ga je volledig op in het geluid als je zit te gamen of een film kijkt.

A9X-chip Meer pk dan de gemiddelde pc

Met zijn krachtige 64-bits A9X-chip kan iPad Pro dingen die voorheen alleen mogelijk waren op werkstations en pc’s. En ook dingen die je niet eens op een pc zou proberen. Toch gaat de batterij tot tien uur mee, dankzij de efficiënte architectuur van de A9X-chip.

Razendsnel werken

Dankzij de A9X-chip is de systeemprocessor bijna 1,8 keer zo snel als die van iPad Air 2, wat je meteen merkt aan de ongelooflijke reactiesnelheid. Zelfs complexe taken als het editen van 4K-video doe je met het grootste gemak.

Waanzinnig gamen

De grafische processor van iPad Pro is tot twee keer zo snel als die van iPad Air 2. Daardoor zijn de graphics ongelooflijk gedetailleerd, verschijnen animaties zonder enige hapering op het display en zijn de effecten zo levensecht dat je volledig opgaat in je apps en games.

De spelregels veranderen

Metal laat de systeemprocessor en grafische processor optimaal functioneren. Daardoor kunnen ontwikkelaars nog geavanceerdere consolegames en supersnelle apps ontwerpen.

Smart Keyboard voor iPad Pro, typ op een totaal nieuw type toetsenbord

Voor elk iPad Pro-formaat is er een bijpassend Smart Keyboard. We hebben met behulp van nieuwe technologieën en materialen een ongelooflijk dun toetsen­bord ontwikkeld dat tegelijkertijd ook een supersterke en lichtgewicht iPad-cover is. En dankzij de Smart Connector komt er geen kabel of stekker meer aan te pas en hoef je het toetsenbord ook niet eerst te koppelen. Zet je iPad Pro gewoon neer en begin met typen.

Apple Pencil voor iPad Pro helemaal vertrouwd

Totaal vernieuwend. Zodra je Apple Pencil oppakt, voelt ie heel verfijnd aan. Hij is kantel- en drukgevoelig, zodat je op de meest uiteenlopende artistieke vlakken uit de voeten kunt. Bovendien werkt Apple Pencil tot op de pixel nauwkeurig. Daarmee zijn je creatieve mogelijkheden eindeloos.

iSight-camera en FaceTime HD-camera, elk detail tot in het kleinste detail

iPad Pro heeft zowel voor als achter een geweldige camera. De 8-megapixel iSight-camera van het 12,9‑inch model staat garant voor prachtige foto’s en video’s. De 9,7‑inch iPad Pro bevat een 12-megapixel iSight-camera, waarmee je 4K-beeldmateriaal, slowmotionfilms met 240 beelden per seconde en Live Photos kunt maken. En dit is de eerste iPad met True Tone Flash, zodat huidtinten bij elk licht natuurlijk overkomen. Ook aan de andere kant van iPad Pro staan de zaken op scherp. De FaceTime HD-camera aan de voorkant bevat de meest recente sensor, zodat je tijdens een videogesprek goed tot je recht komt. En de 5‑megapixel FaceTime HD-camera op de 9,7‑inch iPad Pro heeft een Retina Flash met True Tone-functionaliteit, met schitterende selfies als resultaat.

Design, zo veel power, zo lekker in de hand

iPad Pro is geschikt voor allerlei dingen die je gewoonlijk op een computer zou doen, maar is een stuk lichter. De super­snelle 9,7‑inch iPad Pro weegt nog geen halve kilo. De 12,9‑inch iPad Pro is nog dunner dan iPhone 6s en weegt iets meer dan 700 gram. En dankzij de aluminium unibody­behuizing liggen beide formaten solide in de hand.

WiFi en 4G LTE Snelle draadloze verbindingen

Met iPad Pro kun je verbinding maken met de snelste wiFi- en mobiele netwerken. Internetten, films streamen en documenten delen, het kan vrijwel overal. Met het WiFi + Cellular-model van iPad Pro kun je daarnaast makkelijk FaceTimen en zelfs je eigen hotspot opzetten. Allemaal gewoon via je data-abonnement. En de nieuwe 9,7‑inch iPad Pro is geschikt voor 4G LTE Advanced, waardoor de mobiele verbinding tot 50 procent sneller is.

Touch ID Het wachtwoord ben jij

iPad Pro maakt gebruik van Touch ID-technologie om van je vingerafdruk het perfecte wachtwoord te maken. Eén keer aanraken is voldoende om je device te ontgrendelen. Met Touch ID kun je ook veilig winkelen in iTunes, iBooks en de App Store.

Apple SIM De ideale reisgenoot

Alle Wi‑Fi + Cellular-modellen van iPad zijn simlock­vrij, dus als je het internet op wilt, kun je er zelf een simkaart in doen. Apple SIM voor de 12,9‑inch iPad Pro is verkrijgbaar bij de meeste Apple Stores. En de 9,7‑inch iPad Pro met geïntegreerde Apple SIM is overal ter wereld verkrijgbaar.4 Daardoor kun je in het buitenland direct vanaf je iPad een data-abonnement aanschaffen, zonder dat je hiervoor langlopende verplichtingen hoeft aan te gaan. Goede reis.

iOS 9 Het wordt mooier en mooier, met elke tik

iOS 9 is het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturingssysteem ter wereld. Elk onderdeel van iOS 9, van de handige multitasking­functies tot Night Shift, is zo gemaakt dat jij het beste uit je iPad kunt halen.