Glasvezel buitenaf

Glasvezel veel over gehoord en u gaat er nog veel meer over horen. Maar vooraf wil ik ons even voorstellen en u geruststellen dat wij u graag van dienst zijn bij dit proces. Al enige tijd houden wij ons bezig met ‘glasvezel buitenaf’ en zien we als ervaringsdeskundige zeker het belang ervan in, vandaar dat we u graag ondersteunen en graag willen overtuigen, dat kan gewoon bij u aan de keukentafel of bij ons natuurlijk. Neem contact met ons op als u ‘even door de bomen het bos niet meer ziet’ dan komen we er samen aan uit. Wij zijn één van de ambassadeurs in de regio Ospel/Ospeldijk. Schroom niet we zijn er voor u! Klik hier voor contact.

Júist voor de buurman die niet eens internet gebruikt maar wel zit te wachten op meer tv-zenders, minder storing bij slecht weer én een goedkopere telefonierekening, juist daarom!

Glasvezel is een heel dunne, maar sterke draad van glas. Via glasvezel is het mogelijk om signalen over grote afstanden te sturen. Dit maakt glasvezel uitermate geschikt om grote hoeveelheden data (internet, televisie en telefonie) te transporteren.

Er zijn veel manieren waarop particulieren en bedrijven voordeel kunnen hebben van een snelle, betrouwbare glasvezelaansluiting. Dat we allemaal sneller internet willen daar hoeven we elkaar niet meer van te overtuigen. Maar heeft u hier al eens aan gedacht; wij zetten een aantal voorbeelden op een rij.

Koophuis houdt zijn waarde

Internet is voor jonge generaties vergelijkbaar met telefonie, energie en water.  Snel internet is dus een randvoorwaarde. Zonder dat is er aanmerkelijk minder interesse in het huis. Zodra je je woning gaat verkopen, moet er dus een internetaansluiting zijn. Een snelle. Want tegenwoordig verwacht men dat er snel internet beschikbaar is. Is dat er niet, dan kan het lang duren voor u een koper vindt. En de prijs daalt.

Het kan eenzaamheid tegengaan

Als u kinderen en kleinkinderen heeft, wilt u daar graag mee in contact blijven. En dat gaat op hún manier. Met videobellen( Skype) bijvoorbeeld. Maar dat kan alleen via een snelle verbinding zonder haperingen. En de filmpjes die ze via Social Media  naar u sturen kijkt u toch ook liever zonder haperingen? Jonge mensen komen best graag langs. Als er maar snel internet met WiFi in huis aanwezig is;)

Langer zelfstandig blijven wonen

Communiceren met banken en overheid gaat tegenwoordig digitaal. Bedrijven, banken en overheid willen dat u steeds meer zaken gaat regelen via internet. Met u laptop of tablet op schoot regelt u uw zaken in een handomdraai. Of het nu is om uw belastingaangifte te doen, boeken bij de bibliotheek te reserveren, uw vakantie te boeken, geld over te maken, uw aandelenpakket te bekijken, een toegangskaart voor een toneelvoorstelling, concert of musical te regelen het kan allemaal als u maar genoeg bandbreedte hebt. En die heeft u met glasvezel!

Regelmatig zorg nodig

Als u regelmatig zorg nodig heeft, of op controle moet komen, is snel internet een uitkomst. Zorg op Afstand overbrugt de afstand tussen patiënt en zorgverlener. U kunt dagelijks even een praatje maken met hulpverleneres. Met videobellen. Als er iets niet in orde is, staat er zo iemand op de stoep. U kunt ook online met uw huisarts communiceren, uw medicijnen bestellen. Het kan allemaal met snel internet!

Het huis veiliger en comfortabeler

Er bestaan handige toepassingen in huis. Waarmee u apparaten automatisch instelt. Via internet. Zo kunt u audio/video, verwarming-, airco-, alarm- en andere systemen regelen. Met de pc, smartphone of tablet. Gewoon thuis, of van afstand.

Wat te denken van personenalarmering. U draagt een apparaatje om uw hals. In geval van nood drukt u op de knop en bent u in contact met uw familie of een meldkamer. Het contact is snel gelegd. Een veilig idee!
Maar er kan nog meer. Is er lange tijd geen beweging in de woning? Een slimme camera ziet dat en zorgt dat zorgverleners, hulpdiensten of familie een melding ontvangen. Zij komen poolshoogte nemen. Ook hier is een stabiele internetverbinding een voorwaarde.

Dus het lijkt allemaal zo overbodig maar die snelle glasvezelverbinding is noodzakelijker dan u denkt. Neem contact met ons op!
Contact knop ep-solutions