Achter de professionele ondernemer staat vaak een sterk gezin met kinderen die volop wensen en behoeftes hebben. Niet alleen onze kinderen maar ook wij zelf worden steeds meer ‘eigen’ op het gebied van automatisering niet alleen de computer, de laptop, maar ook de iPad. We willen printen, scannen, liefst alles in één en een TV met de mogelijkheid tot internet of zelfs aangestuurd te worden middels een iPad, kabel – schotelaansluiting i.c.m. een netwerk in huis.

U kunt bij ons terecht voor laptops, computers, tablets, monitoren, (laser)-printers, toners, cartridges, harddisk, geheugen, software en alle overige componenten. (Her-) Installatie van Windows en Cloud-oplossingen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij werken met gerenommeerde merken o.a. Acer, Apple, Canon, Conceptronic, HP,  Microsoft, Norman, Samsung, Siemens, Thoshiba, Transcend, etc.

“Oooooh nee, de inkt is op”. Herkent u dat ook? Stuur een mailtje en wij zorgen dat de juiste toner of cartridge tegen een geringe prijs bij u bezorgd wordt!