Advies

Automatisering

U hoeft zich bij ons niet op te stellen als een automatiseerder, u kunt gewoon uw business blijven doen waar u goed in bent. Ieder zijn vak! We willen graag, in samenspraak met u, komen tot een totaaloplossing waarbij we uitgaan van simpele en de meest voor de hand liggende antwoorden. De constant toenemende complexiteit en vergaande integratie maakt automatisering binnen bedrijven steeds meer tot een waar specialisme. Een specialisme dat zich steeds meer ontwikkelt tot een belangrijk en onmisbaar instrument. Zo bieden wij dé oplossing door het bieden van totaaloplossingen op automatiseringsgebied.

Complete pakket

Het complete producten- en dienstenpakket ondersteunt voor úw organisatie op uw eigen niveau van een eenvoudige boekhoudpakket waarbij we samen online  boekhouden m.b.v. bijv. Snelstart, tot een complexe oplossing binnen een netwerk van verschillende hardware componenten of uw logistieke proces optimaliseren.

Een erg belangrijk onderdeel is het optimaliseren van uw administratieve organisatie waar wij al meer dan 30 jaar ervaring mee hebben bij de meest gerenommeerde bedrijven.

Websites

Zelfs websites kunnen we in eigen beheer maken en onderhouden dit doen we in nauwe samenwerking met Q219. Het unieke aan ons is dat we deze kennis graag met uw willen delen zodat u naar behoefte zelf de website kunt onderhouden en hiervoor hoeft u echt geen ervaren webdesigner te zijn!

Wij zijn er niet van overtuigd dat ‘wat je van ver haalt beter is’. Wij streven er juist naar om onze regio waarin we actief zijn in een beperkte straal te houden. Juist hierdoor communiceren we middels korte lijnen en hebben we een groter inlevingsvermogen van u en uw klanten. Wellicht in ons eigen dialect bij u aan de keukentafel.